Love your workout

Essentrics is een full body workout geschikt voor alle levels van fitness waarin kracht gecombineerd wordt met stretchen door alle 650 spieren in het lichaam te gebruiken. Deze les zal de flexibiliteit en bewegingsvrijheid van je lichaam vergroten en komt ten goede aan een gezond, slank gespierd en pijnvrij lijf.

 

De verschillende Essentrics workouts

 


ESSENTRICS®

Een full body workout geschikt voor alle levels van fitness waarin kracht gecombineerd wordt met stretchen door alle 650 spieren in het lichaam te gebruiken. Deze les zal de flexibiliteit en bewegingsvrijheid van je lichaam vergroten en komt ten goede aan een gezond, slank gespierd en pijnvrij lijf.

 

ESSENTRICS®  R(elease)&R(estore)

Dit is langzame herstellende en helende training die de bewegingsvrijheid en flexibiliteit van spieren en gewrichten herstelt. Het verminder pijnklachten drastisch en stimuleert de cellen om energie aanmaak te vergroten het immuunsysteem op te peppen.

 

ESSENTRICS® Barre

In deze les wordt gebruik gemaakt van de barre net als in een balletles maar dan zonder ingewikkelde pasjes en choreografieën. De barre zorgt ervoor dat je dieper stretcht doordat je het lichaam kan positioneren in efficiëntere hoeken waardoor spiergroepen zich effectiever aanspannen en ontspannen.

 

lestijden & locaties

Personal training

 

 

Een persoonlijke sessie op maat biedt een oplossing voor diverse doelstellingen zoals;

 

meer flexibiliteit, body toning, herstellen en vrij van pijn worden, korte of langere workouts, tegenhanger voor sporten die je spieren kort maken, meer energie, vrij zijn van blokkades en richting bepalen.

 

Ook hier geldt dat iedereen uniek is. In een persoonlijke sessie gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag wat jou beweegt en wat blokkeert (dat kan letterlijk en figuurlijk zijn).

 

Voor wie?

  • Een personal trainingstraject kan je helpen om Essentrics te leren en vervolgens in te stappen in een groepsles.
  • Of je zit in een revalidatietraject en hebt een op een begeleiding nodig.
  • Maar ook voor atleten is een Essentrics personal training een goede aanvulling. In Canada bijvoorbeeld, waar het programma is ontwikkeld, is Essentrics al meer dan 15 jaar onderdeel van trainingsprogramma’s. Waaronder die van wereldkampioen squash Jonathon Powers en de NHL Montréal Canadiens. Door Essentrics toe te voegen aan een trainingsschema wordt bijgedragen aan blessurepreventie, het bevorderen van herstel, maar ook het verbeteren van de sportieve prestaties van de spelers.

 

In een individuele sessie kunnen wij samen bepalen wat nu nodig is voor jouw lichaam om meer in flow te kunnen bewegen. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op.

 

Tarieven Essentrics lessen*

 

 

• Proefles (1+1 gratis) €15,00 of

• Losse les €15,00

• 10-lessenkaart (3 maanden geldig) €125,00 **

• 10-lessenkaart (6 maanden geldig) €135,00

• Personal training (50 minuten) €70,00

• Personal training pakket (4 X 60 minuten) €250,00

 

Voor bedrijven geldt een maatwerk afspraak. Neem voor een intakegesprek contact op.

 

* Deze tarieven gelden voor de lessen op locaties met een*. De overige lessen lopen via de desbetreffende sport/dansschool.

 

** De kaart staat op naam maar kan eventueel ook door iemand anders worden gebruikt. Overigens is de 10-rittenkaart ook te gebruiken voor alle locaties met een * (zie lestijden en locaties – link naar pagina volgt). Je kunt een 10-lessenkaart eenmalig voor maximaal 3 weken bevriezen voor bijvoorbeeld vakantie. Je kunt een 10-lessenkaart eenmalig met 1 maand verlengen met bijbetaling van €10.