Fleur Kalbfleisch | Teacher

Mijn flow formule is evenwicht tussen een soepel, sterk, slank, pijnvrij en energetisch gebalanceerd lichaam. Aangedreven door liefde.

flow by Fleur

 

 

Mijn passie is dansen. Dat deed ik vroeger dan ook elke dag als klassiek geschoolde ballerina. Maar op mijn negentiende belandde ik, door een verkeersongeluk, in een zwaar revalidatie traject. Lang had ik lichamelijke en geestelijke klachten. En ik kon maar geen sport meer vinden die net zo effectief was en mij net zo vervulde als dans.

 

Gelukkig dat ik vijf jaar geleden per toeval Essentrics ontdekte. Dankzij deze dynamische workout heelde mijn lijf snel. Ik voel me na een Essentrics workout fit en boordevol energie. Het werd mijn zielenmissie om zo veel als mogelijk mensen te leren weer goed te bewegen. Lichamelijk in flow zijn, betekent voor mij dat je je gezond en gelukkig voelt door te bewegen op een goede manier die bij jouw lichaam past: in je dagelijks leven maar ook tijdens de beoefening van je favoriete sport. Door mijn ervaring als danseres en als Essentrics teacher kan ik lichamen lezen. Ik werk dan ook met vele soorten; beginnende sporters en gevorderden sporters, atleten, mensen met burn-out klachten en revaliderende patiënten.

 

Het werken met mensen heeft mij laten zien dat iedereen zijn eigen unieke flow formule heeft. De kunst is die te ontdekken, te trainen en toe te passen. Ik leer mensen hoe ze dat kunnen doen.

Ervaringen

 

 

Lisette Strijder, personal training en groepsles:

“Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik bekkeninstabiliteit en sindsdien kan ik niet mee bewegen zoals voor mij normaal was.

Twee jaar geleden ontdekte ik Essentrics en dat ging wel goed, eindelijk weer sporten!

Nu heb ik pas een privéles van Fleur gehad. Dit was best gek zo 1 op 1..... maar wat heb ik er veel aan gehad! Flinke spierpijn na een half uur oefenen. Daarna ontving ik mijn Flow formule, een heel handig verslag, met alles wat we besproken hebben, hoe ik een oefening net even anders kan doen zodat ze echt op mijn lichaam van toepassing zijn.

Wat een verschil kan het maken een voet net even anders neer te zetten.

Dit kan ik iedereen aanraden, je haalt zo veel meer uit je lessen.

Dankjewel Fleur!!!!!!

 

 

Mirjam van Weerden, groepsles cliënt, ESSENTRICS® docent in opleiding:

“Al ruim 2,5 jaar volg ik met heel veel enthousiasme de lessen van Fleur. Zij doet dit op een energieke, professionele manier. Essentrics is een cadeautje voor je lichaam en geest. Ik voel me er blij en energiek door en werk tegelijkertijd aan een sterk, slank en lenig lijf. ik kan het iedereen aanraden…”

 

 

Tonneke Paap, groepsles cliënt:

“Na jaren niet te kunnen sporten heb ik eindelijk het licht gezien!! Dank je wel Fleur”

 

 

Sil, groepsles cliënt:

"Voor mij al jaren de beste workout, ESSENTRICS® geeft me lenigheid, kracht en energie.”

 

 

Jonathon Power, voormalig wereldkampioen squash, PT Essentrics Canada:

"ESSENTRICS® heeft me weer terug op de squashbaan gebracht, terwijl ik bijna was gestopt. Mijn lichaam functioneerde niet meer, ik was geblesseerd en had voortdurend pijn. Na de eerste sessie met Miranda voelde ik de pijn verminderen. Ik geloof dat iedereen wel iets uit dit programma kan halen..."

 

 

Mark, PT cliënt:

"Sinds de trainingen van Fleur merk ik dat mijn lijf minder stram is en soepel beweegt. Daarnaast heb ik van haar leren voelen waar iets stagneert in mijn hoofd. Ik weet waar ik naartoe wil en hoe ik er kan komen. Meer in flow leven is een heerlijk gevoel.“

 

 

Peter, groepsles cliënt:

"Sinds ik ESSENTRICS® doe, heb ik geen last meer van blessures. Ik gebruik ESSENTRICS® ook als ondersteuning voor JKD. Het ontwikkelen van lange spieren geven mij snelheid, kracht en geen blessures meer zoals rugklachten maar wel vrolijkheid. Het is iedere week weer een feest. Ik heb zelfs geen wedstrijd in JKD meer verloren.”

 

 

Marcel van Rhee, sportschool eigenaar Kenamju Zandvoort:

"Fleur is Fleur! Need I Say More? Lesgeven heeft te maken met uitstraling, attitude en binding! Zij is een vrolijke persoonlijkheid met een geweldige eigenvaardigheid, warm en prettig om naar te kijken!"

 

 

Marjolein, groepsles cliënt:

"ESSENTRICS® vind ik de fijnste bewegingsmethode en de professionele docenten maken elke les tot een feest voor lijf en hoofd. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden, ook voor mensen die jaren niet hebben gesport. Met goede instructies, respect voor verschillen en focus op wat je wel kunt, zorgen de docenten voor een veilige setting, waardoor je leert houden en genieten van bewegen en zorg voor je lijf en hoofd.”

 

Laat jouw ervaring achter op facebook

Sponsor

Partners